Червоний і марсала: головні відтінки весни, які мають бути у вашому гардеробі (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 19 березня 2024, 08:45

Названо головний модний тренд на весну 2024 року

Червоний та марсаловий колір завоювали серця модниць та дизайнерів по всьому світу. Ці два глибокі відтінки можуть стати головними трендами весняно-літнього сезону, багато дизайнерів використовували ці кольори у своїх нових колекціях. "Телеграф" вже розповідав, які речі в 2024 році будуть на піку популярності, а сьогодні ділиться, як поєднувати в образах червоний марсаловий відтінки.

Модні бренди Gucci, Hermès, Versace, Bottega Veneta, Stella McCartney та інші активно використовували відтінки червоного, марсали, "стиглої вишні" у своїх показах на Тижнях моди, пише ТСН. У цих кольорах було представлено багато елементів гардеробу – від верхнього одягу до суконь, сумок та аксесуарів.

Фото: Pinterest

У своїх образах цієї весни ви можете сміливо використовувати червоний та колір марсала. Костюми, спідниці, блузи і особливо аксесуари стануть яскравим акцентом ваших луків.

Фото: Pinterest

Деякі бренди зробили червоний і марсала основним у своїх весняно-літніх колекціях, тому навіть червоний образ буде виглядати дуже трендово. Все залежить від вашої фантазії та відчуття смаку. Не бійтеся експериментувати цієї весни і сміливо купуйте обновки в гардероб у червоних та марсалових відтінках.

Фото: Pinterest
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про п’ять трендових головних уборів на весну 2024 року. Кожна модниця знайде собі щось до смаку.