Не соромилися виставляти кохання напоказ: якими були в молодості Джо Байден із дружиною Джилл (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 28 червня 2024, 16:24

Подружжя ніколи не боялося романтичних проявів на публіці

Поки всі обговорюють підсумки дебатів між Джо Байденом та його скандальним конкурентом Дональдом Трампом, "Телеграф" вирішив згадати, який вигляд мав у молодості 81-річний нинішній президент США та його дружина, перша леді Америки — 73-річна Джилл Байден.

Відомо, що Джилл – друга дружина Джо Байдена. Перша дружина, Нелія Гантер, загинула разом із дочкою в автокатастрофі у 1972 році, залишивши коханого чоловіка з двома синами.

Через деякий час американський політик познайомився з Джилл на побаченні наосліп, організованому братом сенатора. Пара одружилася 1977 року. Цікаво, що Джо просив її руки та серця цілих чотири рази, але тільки з п’ятої спроби Джилл дала свою згоду.

Молодий сенатор Джо Байден із дружиною Нелією. Фото: Getty Images

Джилл стала мачухою для двох синів Джо від першого шлюбу. У президентського подружжя також є дочка Ешлі, яка народилася 1981 року. Зараз у них п’ятеро онуків: Наомі, Фіннеган, Мейзі, Наталі та Хантер.

Який вигляд мали в молодості Джо та Джилл Байден

Подружжя не соромилося, та й не соромиться публічних романтичних проявів. На архівних фото видно, як президент США ніжно обіймає свою кохану.

Фото: instagram.com/drbiden
Фото: instagram.com/drbiden
Фото: instagram.com/flotus
Фото: instagram.com/drbiden
Фото: instagram.com/drbiden
Джилл Байден у молодості. Фото: instagram.com/drbiden

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз Меланія Трамп та який вона має вигляд. Ми з’ясували, чому перша леді США зникла з публіки та не підтримує чоловіка Дональда Трампа.