"Треба розраховувати на себе": молода дружина Віктора Павлика відповіла, чи планують вони другу дитину (відео)

Читать на русском
Автор
690
Дружина Віктора Павлика відповіла про плани на другу дитину Новина оновлена 23 липня 2024, 18:27
Дружина Віктора Павлика відповіла про плани на другу дитину. Фото https://www.instagram.com/repyahovakate/

Блогерка також розповіла про діагноз їхнього сина

Дружина Віктора Павлика, 30-річна Катерина Реп'яхова, яка нещодавно обурилася через корупцію в одній із європейських країн, раніше говорила про те, що не проти народити другу дитину. Тепер блогерка зізналася, як до цього ставитися її чоловік.

У шоу "Тур зірок" дівчина розповіла, чи планують вони з Віктором Павликом поповнення в сім’ї. Також Катерина поділилася, чи не планує з дитиною виїжджати за кордон.

Катерина Реп'яхова розповіла про плани народити другу дитину

Молода дружина Віктора Павлика зізналася, що чоловік не те, що не хоче ще малюка, просто у нього вже вік бере своє, плюс після операції йому важко. І якщо з’явиться друга дитина, то з нього помічник буде не дуже.

" Я розумію, що якщо я все-таки зважусь, то треба розраховувати тільки на себе ", — зазначила блогерка. Ще Катерина наголосила, що Віктор Павлик і на першу дитину не був готовий, але коли вона народилася, то його світ перевернувся.

За її словами, все ще може змінитися, співак може сьогодні бути не готовим до поповнення в сім’ї, а завтра може бути готовим. Судячи з усього, гостро це питання у зіркового сімейства не стоїть.

Також дружина Павлика розповіла, що має три роботи, чоловіка і дитину, яка сильно її мотивує, і вона зараз не планує нікуди їхати за кордон. Щобільше, блогерка сказала, що в Україні найкращі медики, що важливо для її сина, який має затримку мовлення.

Катерина нещодавно була в Ізраїлі, де вони проходили обстеження. Вона зазначила, що в Україні найвищий рівень розвитку програм для таких дітей, як її син Михайло, щоб він швидше заговорив.

Раніше "Телеграф" писав про травму Катерини Реп’яхової в Ізраїлі. А все тому, що її син перекинув на неї важкий стілець.