Віктор Франкович: дружина 58-річного Павліка називає його по-батькові з однієї причини

Читать на русском
Автор
1985
Катерина і Віктор Павлік відсвяткували весілля Новина оновлена 06 липня 2024, 15:42
Катерина і Віктор Павлік відсвяткували весілля. Фото instagram.com/repyahovakate

Блогерка відповіла на питання своїх зацікавлених фоловерів

Українська блогерка і концертний директор Катерина Павлік (у дівоцтві Реп'яхова), яка отримала хейт від фоловерів, відповіла своїм підписникам у соцмережі, чому продовжує називати свого чоловіка, Народного артиста України Віктора Павліка по-батькові.

У сторіс Інстаграму 30-річна Павлік нерідко звертається до коханого "Віктор Франкович", і ось один із шанувальників зіркового подружжя вирішив поцікавитися, чому так. Відповідь Катерини виявилася дуже лаконічною.

"Тому що дуже подобається так", — відписала блогерка. Нагадаємо, що у шлюбі пара перебуває 4 роки. Віктор Павлік старший за дружину на 29 років.

віктор павлік катерина павлік

У річницю шлюбу у травні закохані, які вже виховують 3-річного сина Михайла, відсвяткували своє весілля. Віктор і Катерина відкладали цю подію спочатку через пандемію, а потім — російське вторгнення.

"Сукня висіла в шафі 4 роки! Уявіть) Я більше не хотіла чекати ні дня. Живемо тут і зараз, адже не знаємо, що з нами буде завтра", — написала тоді блогерка.

Нагадаємо, що у травні Віктору Павліку зробили складну операцію. Під час хірургічного втручання в артиста зупинилося серце.