"Ви би чули, як я орала": дружина Віктора Павліка травмувалася і розповіла про "адський" біль (фото)

Читать на русском
Автор
582
Катерина Павлік відчула сильний адреналін Новина оновлена 07 липня 2024, 20:06
Катерина Павлік відчула сильний адреналін. Фото instagram.com/repyahovakate

30-річна блогерка поскаржилася на нудоту і запаморочення

Українська блогерка, концертний директор Катерина Павлік, яка на 4 році шлюбу все ще називає свого чоловіка, Народного артиста України Віктора Павліка по-батькові, дуже пошкодила палець.

Про своє травмування 30-річна жінка повідомила у сторіс Інстаграму. Зараз Павлік (в дівоцтві Реп'яхова) з 3-річним сином Михайлом знаходиться у родичів в Ізраїлі.

У своєму блозі Катерина розповіла, що у суботній вечір вона була з родиною на пляжі, де несильно пошкодила палець на нозі. Забій виявився не важким, палець набряк, але біль був "терпимим". Однак пізніше її син впав з важкого стільця, який також перекинувся і впав на той самий її пошкоджений палець.

"Вчора Міша бісився і впав зі стільця. Цей важкий стілець полетів мені на той самий палець… Люди, це просто адський біль. Ви би чули, як я орала", — розповіла Павлік.

катерина Реп'яхова Павлік

Блогерка зазначила, що після цього біль почала доходити до самого коліна. Врешті дівчина показала наслідки цього неприємного інциденту на фото.

травмований палець набряк

"Вчора в мене боліла нога до коліна. Дуже-дуже сильно Сьогодні перенесла дві консультації", — написала дружина Віктора Павліка. Сьогодні 30-річна блогерка повідомила про відчуття нудоти і запаморочення.

катя Реп'яхова Павлік
катерина Павлік

Нагадаємо, що у травні Віктору Павліку зробили складну операцію. Під час хірургічного втручання в артиста зупинилося серце.