Форвард "Ліверпуля" ледь "не обезголовив" найсексуальнішу фанатку "Челсі" (відео)

Читати російською
Автор

Уругвайський футболіст ледь не оглушив відому модель OnlyFans

Модель OnlyFans та блогерка Астрід Ветт, яка також займається боксом, ледь не стала жертвою промаху форварда "Ліверпуля" Дарвіна Нуньєса в матчі проти "Челсі" (4:1). До речі, Астрід є найпопулярнішою дівчиною відвертого контенту OnlyFans у Великій Британії.

Про це модель повідомила у Twitter. Дівчина зазначила, що "все життя пробігло перед її очима" у момент, коли м’яч летів у її напрямі. Цікаво, що "снаряд" відхилився від цілі і поцілив у чоловіка, що сидів поряд з блондинкою.

"Дарвін Нуньєс щойно мало не обезголовив мене на трибунах, а ви, хлопці, смієтеся?" — написала Астрід.

На блог Астріт в Instagram підписано понад 400 тисяч користувачів. Дівчина часто радує підписників гарячими знімками.

Астрід Ветт /instagram.com/wettastrid

Зазначимо, "Ліверпуль" хоч і переміг, але Нуньєс, напевно, вважає цю гру особистим провалом. Річ у тому, що Дарвін у поєдинку з лондонцями 4 рази пробив у каркас воріт, що є рекордом АПЛ. Ще одним невдахою поєдинку став український вінгер "Челсі" Михайло Мудрик, який не реалізував вбивчий момент.

Огляд матчу "Челсі" — "Ліверпуль"

Нагадаємо, "Челсі" з Мудриком у складі вийшов у фінал Кубка англійської ліги. Цікаво, що у фіналі турніру лондонці зійдуться проти "Ліверпуля" (25.02). Раніше українця визнали найкращим гравцем чвертьфінальної стадії Кубка ліги.