"Я розберуся": Шевченко відреагував на свій перший зашквар на чолі українського футболу

Читать на русском
Автор
1135
Андрій Шевченко
Андрій Шевченко. Фото Screenshot

Новоспечений футбольний чиновник поскаржився на недосвідченість

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Шевченко прокоментував скандал із нагородженням чиновника засудженого за розгін Євромайдану. На Конгресі УАФ, де "Шева" було обрано президентом організації, нагородили почесним званням Віктора Межейка — голову Запорізької обласної асоціації футболу.

Відповідний коментар Андрій Миколайович наводить "Бомбардир". На Конгресі УАФ Межейко отримав титул "за визначні заслуги перед українським футболом".

" Це мої перші кроки. Я розберуся із ситуацією ", — прокоментував ситуацію "Шева".

Межейко відомий тим, що був першим, хто одержав реальний термін у суді за розгін Євромайдану у Запоріжжі. На той час він очолював Запорізьку обласну раду.

Журналісти припустили, що Віктор отримав почесне звання через те, що одним із перших організував бунт проти Андрія Павелка — колишнього президента УАФ, який зараз перебуває у СІЗО у справі про корупцію.

Нагадаємо, що Шевченка було обрано президентом УАФ 25 січня на позачерговому Конгресі організації. Один із найкращих футболістів в історії України, екс-тренер збірної України Шевченка, який вивів національну збірну до чвертьфіналу Євро-2020, дав згоду на обрання у президенти організації у 2023 році. Він був єдиним кандидатом і був обраний на посаду одноголосно.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу