Форвард "Ліверпуля" ледь "не обезголовив" найсексуальнішу фанатку "Челсі" (відео)

Читать на русском
Автор
764
Астрід Ветт вболіває за "Челсі"
Астрід Ветт вболіває за "Челсі". Фото instagram.com/wettastrid

Уругвайський футболіст ледь не оглушив відому модель OnlyFans

Модель OnlyFans та блогерка Астрід Ветт, яка також займається боксом, ледь не стала жертвою промаху форварда "Ліверпуля" Дарвіна Нуньєса в матчі проти "Челсі" (4:1). До речі, Астрід є найпопулярнішою дівчиною відвертого контенту OnlyFans у Великій Британії.

Про це модель повідомила у Twitter. Дівчина зазначила, що "все життя пробігло перед її очима" у момент, коли м’яч летів у її напрямі. Цікаво, що "снаряд" відхилився від цілі і поцілив у чоловіка, що сидів поряд з блондинкою.

"Дарвін Нуньєс щойно мало не обезголовив мене на трибунах, а ви, хлопці, смієтеся?" — написала Астрід.

На блог Астріт в Instagram підписано понад 400 тисяч користувачів. Дівчина часто радує підписників гарячими знімками.

Астрід Ветт
Астрід Ветт

Зазначимо, "Ліверпуль" хоч і переміг, але Нуньєс, напевно, вважає цю гру особистим провалом. Річ у тому, що Дарвін у поєдинку з лондонцями 4 рази пробив у каркас воріт, що є рекордом АПЛ. Ще одним невдахою поєдинку став український вінгер "Челсі" Михайло Мудрик, який не реалізував вбивчий момент.

Огляд матчу "Челсі" — "Ліверпуль"

Нагадаємо, "Челсі" з Мудриком у складі вийшов у фінал Кубка англійської ліги. Цікаво, що у фіналі турніру лондонці зійдуться проти "Ліверпуля" (25.02). Раніше українця визнали найкращим гравцем чвертьфінальної стадії Кубка ліги.