Не все одразу: що буде в електронному кабінеті військовозобов'язаного з 18 травня – відповідь Міноборони

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 травня 2024, 12:44

Функціонал кабінету поступово збільшуватиметься

Разом із набранням чинності новим законом про мобілізацію в Україні почне працювати і електронний кабінет військовозобов’язаного. У день старту у нього буде урізаний функціонал.

Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін. За його словами, кабінет військовозобов’язаних "має запрацювати" із завтрашнього дня, 18 травня. При цьому кабінет запрацює з урізаним функціоналом, але оновити облікові дані в ньому вже можна буде.

"Має запрацювати, але це буде MVP-версія (мінімально життєздатний продукт). Далі додаватимуться нові функції, але зараз можна буде оновити свої дані. Насамперед йдеться про електронну пошту, номер телефону і місце проживання", — сказав Лазуткін.

Нагадаємо, що все про електронний кабінет військовозобов’язаного, ви можете прочитати в матеріалі "Телеграфа", перейшовши за посиланням.

Раніше ми писали про те, що Міністерство оборони України оновило список захворювань, через які визначається придатність чи не придатність до військової служби. Відповідним наказом від 27.04.2024 № 262 було затверджено зміни до Положення про військово-лікарську експертизу у Збройних Силах України, які також набудуть чинності 04.05.2024. Телеграф розповів, як самому дізнатися, чи візьмуть служити і куди саме?