Ухилянтам стане важче? Річку Тису на Закарпатті обнесли "колючим" парканом (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 07 липня 2024, 12:28

Тиса є безпосереднім кордоном між Україною та сусідніми країнами

У Закарпатській області вздовж річки Тиса, в якій нерідко виловлюють потопельників, встановили фортифікацію у вигляді загородження з колючим дротом. Оскільки ухилісти досить часто намагаються перепливти цю річку, щоб втекти за кордон, але зрештою тонуть, вирішили зробити вихід до неї практично неможливим.

Інформація про це з’явилась у місцевих Telegram-каналах. Також було опубліковано відповідне відео.

Зазначається, що такий паркан стоїть уже тривалий час у місцях, де річка Тиса є безпосереднім кордоном між Україною та сусідніми країнами.

На відео, які були представлені у соцмережі, було знято в районі річки Тиса у районі Тячівського чи Рахівського району на кордоні з Румунією.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в Україні запустили новий мобільний додаток "Тиса". Суть цієї гри пов’язана на тому, щоби перепливти річку. Все що потрібно — тапати по кнопці, щоб потрапити на інший берег. Однак сильна течія, як і в реальному житті, не дасть так просто це зробити.

При цьому у Державній прикордонній службі вже відреагували на цей додаток. Там зазначили, що грати в ігри, де можна переплисти Тису — можна, а намагатися перепливати саму річку в реальному житті вкрай небезпечно для життя.