Відбив її у київського бізнесмена: як виглядає ексдружина Віталія Кличка та як довго вони прожили у шлюбі (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 серпня 2024, 13:16

У шлюбі у пари народилося троє дітей: двоє синів і дочка

Модель Наталія Єгорова, колишня дружина Віталія Кличка, як і його діти, давно живуть за кордоном, але вони підтримують зв’язок онлайн. Ще до початку війни подружня пара жила в різних країнах, оскільки Віталій розвивав кар’єру в Україні, а його дружина — у Німеччині. В підсумку, зберегти шлюб на відстані їм не вдалося.

"Телеграф" з’ясував, як зараз виглядає колишня дружина мера столиці Наталія Єгорова та де вона зараз. Також ми дізналися, як познайомилася пара і скільки їм удалося прожити офіційно у шлюбі.

Який вигляд має ексдружина Віталія Кличка і де вона зараз

50-річна Наталія Єгорова живе в Німеччині та повернулася до модельного бізнесу, який раніше довелося залишити, оскільки вона присвятила себе дітям. Вона зазначила, що успіху можна досягти у будь-якому віці, головне займатися улюбленою справою та отримувати задоволення від віку.

На своїй сторінці в Instagram вона ділиться з аудиторією своїми захопленнями, публікуючи особисті кадри. Жінка часто подорожує, займається йогою та модельним бізнесом. Восени минулого року вона відвідувала Україну у складі німецької делегації, яка допомагала українським дітям, які постраждали від війни.

Ексдружина Кличка Наталія Єгорова /https://www.instagram.com/natalia_yegorova/

Відомо, що діти Віталія Кличка та Наталії також живуть за кордоном, але у різних країнах. Їхній молодший син навчається у США, старший у Великій Британії, а дочка — у Нідерландах. В одному з інтерв’ю мер Києва зазначив, що дуже сумує за дітьми, оскільки бачив їх до війни, але часто спілкуються онлайн.

Наталія Єгорова з трьома дітьми /https://www.instagram.com/natalia_yegorova/
Наталія Єгорова /https://www.instagram.com/natalia_yegorova/

Як Віталій Кличко познайомився з дружиною та чому вони розлучилися

Віталій, як і його ексдружина Наталя, змалку займалися спортом. Кличко спочатку кікбоксингом, а з 1995 — професійним боксом, а Єгорова — гімнастикою, але пізніше захопилася модельним бізнесом.

Познайомилася пара в 1995 році й спочатку Наталя не сильно приймала залицяння спортсмена, хоча зазначила, що з першого погляду "захопилася його силою". Але Віталій був дуже наполегливим і зумів підкорити серце Наталії, відбивши її у київського бізнесмена. У 1997 році вони офіційно пов’язали себе узами шлюбу, не влаштовуючи пишних урочистостей.

Наталія Єгорова та Віталій Кличко /instagram.com/natalia_yegorova

У 2000 році Єгорова народила Віталію сина Єгора-Даніела, у 2002 році у них народилася Єлизавета-Вікторія, і у 2005 році — син Максим. Під час відповідальних боїв дружина завжди була поруч і підтримувала Віталія, навіть коли у 2013 році він завершив кар’єру боксера та пішов у політику. Наталя була в "тіні" чоловіка, займаючись у той період дітьми та співом.

Віталій Клично з дружиною Наталією та дітьми /lenta-ua.net

Восени 2013 року їхня родина пережила тяжкий період, бо хакери заявили, що зламали пошту боксера та виявили в ній листування з іншими жінками. Тоді Наталя зберегла самовладання та стійкість, вирішивши зберегти сім’ю та не реагувати на скандал.

Ексдружина Віталія Кличка Наталія /https://www.instagram.com/natalia_yegorova/

Влітку 2022 року стало відомо, що Віталій та Наталя розлучаються через 25 років шлюбу. Мер Києва зазначив, що причиною розлучення стало те, що у них із дружиною відрізняються інтереси й живуть вони в різних країнах, будуючи життя окремо. Це рішення було обопільним, і вони змогли зберегти нормальні стосунки

Наталія та Віталій Кличко, фото: Getty Images /Фото Getty Images

"Телеграф" писав раніше, як виглядає дружина екс-нардепа Олега Ляшка. Як довго вони разом та скільки у них дітей.