У блискучій сукні з паєтками та з косою: Кара Делевінь здивувала сміливим образом у Лондоні (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 15 квітня 2024, 11:03

Знаменитість обрала нестандартний образ на захід

Колишня супермодель, а зараз — 31-річна акторка та співачка Кара Делевінь не часто з'являється на публіці. Ще влітку минулого року папараці заскочили зірку за поцілунком з її дівчиною на чемпіонаті з тенісу. Тепер Делевінь вирішила з'явитися у цікавому та незвичному аутфіті.

Кара Делевінь відвідала Королівський Альберт-Хол в Лондоні, де відбулась премія Лоуренса Олів’є (Olivier Awards). Там нагороджували найкращих акторів, режисерів, а також відзначали найкращі роботи у сфері кіно.

Для заходу знаменитість обрала довгу блискучу сукню з паєтками, верх якої був блакитний, а низ — бордовий. Особливість вбрання — у тому, що на ньому були нашиті тоненькі смужки, як перепліталися позаду. Водночас спина зірки залишалась оголеною.

Getty Images

Сукня Кари була на бретельках, тож прихильники могли роздивитися численні татуювання зірки на руках. Також вона зробила незвичну зачіску: волосся було заплетене в гладку та довгу косу.

Getty Images

На колишній супермоделі був практично непомітний макіяж, без яскравих акцентів. Кара доповнила лук лаконічними срібними сережками.

Раніше "Телеграф" писав про 45-річну Ніколь Шерзінгер, яка обрала відвертий лук для премії Лоуренса Олів’є. Вона одягнула довгу чорну сукню з розрізом біля лівої ноги. Зірка мала ефектний вигляд.