Проміняв Україну на Майамі? ЗМІ повідомили про втечу українського тренера

Читать на русском
Автор
Фахівець пропрацював у команді 2 роки Новина оновлена 14 березня 2024, 12:03
Фахівець пропрацював у команді 2 роки. Фото sport.ua

Зараз він може перебувати у США

Ще один представник українського футболу вирішив не повертатись до України. Цього разу йдеться про тренера з фізичної підготовки одеського "Чорноморця" Ігоря Касьяненка.

Про несподіваний вчинок фахівця пише портал Sport.ua. За даними джерела, у січні Касьяненко поїхав на тренувальний збір "Чорноморця" до Туреччини, але назад не повернувся.

Зазначимо, що тренер пропрацював у одеському клубі з початку 2022 року. Весь цей час він перебував із командою, яка базується в Одесі.

Джерело зазначає, що у планах Касьяненка втеча за океан. За уточненими даними, йдеться про США, де фахівець планує залишитися разом із сім’єю. Зокрема, він планував зупинитись у Майамі.

До речі, офіційно про ситуацію сам Касьяненко нічого не говорив. Водночас, в одеському клубі також не робили офіційних коментарів. Там лише заявили, що проведуть перевірку за фактом зникнення свого працівника.

Зазначимо, що Ігор Касьяненко є уродженцем Луганська.

Раніше "Телеграф" писав про те, що професійний рибалка Артур Білан втік із розташування збірної України після виступу на турнірі в Італії.