"Ось вам і нерухомість". Киян вразило незвичайне явище на Дніпрі (фото та реакція соцмереж)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 05 жовтня 2024, 15:47

Триповерховий будинок плив Дніпром у Києві посеред білого дня

У суботу, 5 жовтня, кияни та гості столиці мали змогу бачити незвичайне явище. Посеред білого дня по Дніпру плив триповерховий будинок, а довкола нього були кораблі.

Фото опубліковано у Telegram-пабліках. Причини, через які будинок із трьома поверхами опинився у водах найбільшої річки України посеред столиці, наразі невідомі.

Відкриті джерела

Також до кінця невідомо, яку роль виконували два кораблі, які супроводжували цей багатоповерховий будинок.

Користувачі соцмереж активно прокоментували цю новину.

"Ухилянт 100-го рівня", "По Дніпру через Тису", "Вже вдома серед білого дня крадуть", "Нерухомість стала движкою", "Переїхав жити в інший район", "Це готель, що стояв біля мосту Патона", "Плавучий готель "Перлина Дніпра"", "Ось тобі і нерухомість", "Дачу для чиновника котять", "Навіть будинок тікає за кордон", "ТЦК вийшли на новий рівень", "Хтось розлучився?", "ТЦК приносить повістку, а вдома немає. Вони не знають, де він", "Янукович дім вивозить", "Ні, це Кличко їде", "Релокація", "Новий ковчег" — щойно у коментарях до фото не обговорювали цю новину.

Скріни коментарів публікуємо нижче.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, як виглядали Теремки понад 50 років тому. Активна забудова у Голосіївському районі розпочалася тут у середині 1970-х років та тривала протягом десятиліть.