"Ось вам і нерухомість". Киян вразило незвичайне явище на Дніпрі (фото та реакція соцмереж)

Читать на русском
Автор
Плавучий будинок на Дніпрі у Києві Новина оновлена 05 жовтня 2024, 15:47
Плавучий будинок на Дніпрі у Києві. Фото Відкриті джерела

Триповерховий будинок плив Дніпром у Києві посеред білого дня

У суботу, 5 жовтня, кияни та гості столиці мали змогу бачити незвичайне явище. Посеред білого дня по Дніпру плив триповерховий будинок, а довкола нього були кораблі.

Фото опубліковано у Telegram-пабліках. Причини, через які будинок із трьома поверхами опинився у водах найбільшої річки України посеред столиці, наразі невідомі.

Також до кінця невідомо, яку роль виконували два кораблі, які супроводжували цей багатоповерховий будинок.

Користувачі соцмереж активно прокоментували цю новину.

"Ухилянт 100-го рівня", "По Дніпру через Тису", "Вже вдома серед білого дня крадуть", "Нерухомість стала движкою", "Переїхав жити в інший район", "Це готель, що стояв біля мосту Патона", "Плавучий готель "Перлина Дніпра"", "Ось тобі і нерухомість", "Дачу для чиновника котять", "Навіть будинок тікає за кордон", "ТЦК вийшли на новий рівень", "Хтось розлучився?", "ТЦК приносить повістку, а вдома немає. Вони не знають, де він", "Янукович дім вивозить", "Ні, це Кличко їде", "Релокація", "Новий ковчег" — щойно у коментарях до фото не обговорювали цю новину.

Скріни коментарів публікуємо нижче.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, як виглядали Теремки понад 50 років тому. Активна забудова у Голосіївському районі розпочалася тут у середині 1970-х років та тривала протягом десятиліть.