"Тейлор Свіфт зламала його": Трамп обрушився на співачку і став посміховиськом у мережі (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 15 вересня 2024, 20:42

Трамп заявив про ненависть до зірки, яка публічно підтримала його суперницю

Дональд Трамп заявив, що ненавидить Тейлор Свіфт, яка підтримала кандидатуру Камали Гарріс на виборах президента США відразу після теледебатів у вівторок, 10 вересня, і переконливої перемоги самої Гарріс.

Про свою ненависть до американської виконавиці одіозний бізнесмен заявив у неділю на власній платформі Truth Social у своєму фірмовому стилі, набравши все великими літерами, без контексту та будь-яких пояснень. У мережі Трампа неабияк "освистали".

Колишній представник Конгресу від Республіканської партії, яка підтримує Гарріс, Ліз Чейні написала в Х: "Говорить найменша людина, яка будь-коли жила", посилаючись на трек з останнього альбому Свіфт The Tortured Poets Department.

Стратег і коментатор Республіканської партії, яка є затятим критиком Трампа, Ана Наварро пише, що "Дональд Трамп втратив залишки здорового глузду. Тейлор Свіфт зламала його".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Тейлор Свіфт завжди дотримувалася аполітичності, але дебати Гарріс і Трампа змусили її публічно висловити свою думку щодо майбутнього США. Співачка має неймовірну популярність в Америці та далеко за її межами, тому її голос має досить вирішальне значення для підсумків президентських виборів у Сполучених Штатах.