"Тільки посміхнувся": Усик відреагував на відміну бою з Ф’юрі

Читати російською
Автор

Українець ніяк не прокоментував звістку про перенесення супербою за звання абсолютного чемпіона світу.

Менеджер українського чемпіона світу з боксу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO в суперважкій вазі Олександра Усика Егіс Клімас розповів, як українець відреагував на перенесення бою за всі пояси з Тайсоном Ф’юрі. Британець напередодні отримав пошкодження у спарингу і бій був перенесений на пізніший термін.

Клімас розкритикував Ф’юрі і захопився стійкістю українського чемпіона у коментарі The Ring. При цьому промоутер не вибирав виразів.

"Тайсон Фьюрі — це чортовий боягуз, який зробить все, щоб не зіткнутися з Усиком, і він попросив свою суч*у вдарити його. Ви можете процитувати мене слово в слово. Коли Олександру повідомили новину про перенесення бою, він тільки посміхнувся. Це все, що він зробив. Усік занадто сильний психічно, цим його не зламати", – цитує Клімаса видання.

Сам Ф’юрі, одразу після того, як отримав розтин, зазначив: ""Я абсолютно спустошений після того, як довго готувався до цього бою і був у такій чудовій формі. Мені шкода всіх, хто брав участь у цій грандіозній події, і я старанно працюватиму над перенесенням дати бою, як тільки око заживе».

Раніше стало відомо, що катмен Ф’юрі припустив 90-денний термін для відновлення британського боксера після травми. Він спрогнозував, що бій відбудеться не раніше літа.