"Усик сам не розуміє, що він російська людина": Повєткін розповів "правду" про українців

Читать на русском
Автор
1432
Олександр Повєткін
Олександр Повєткін. Фото matchtv.ru

Російський боксер вболіватиме за Усика в чемпіонському бою

Колишній російський боксер-супертяж Олександр Повєткін заявив, що вболіватиме за Олександра Усика в бою з Тайсоном Ф’юрі. При цьому "Російський Вітязь" критикував українця за слова про Росію.

Відповідний коментар Повєткіна наводить "Матч ТВ". Колишній російський боксер вважає Усика не українцем, а "росіянином, якому задурили голову".

"Це далеко не простий бій. Можливо, Олександр технічніший, але Ф’юрі — незручний, корявий і духовитий боксер. Ну і, природно, він більший за Усика. І габарити зіграють на руку Ф’юрі.

А вболіватиму... Звичайно, за Олександра. Незважаючи ні на що, за нього вболіватиму. Може він сам того не розуміє, але він російська людина. Вони самі цього не розуміють, їм задурили голову. Загалом, вболіватиму за нього", — сказав Повєткін.

Нагадаємо, Усик і Ф’юрі проведуть супербій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Напередодні організатори шоу випустили промо бою, яке розбурхало мережу. Раніше повідомлялося, що Олександр вчетверте став батьком.