Ф’юрі після скасування бою з Усиком похвалився "кубиками" і нарвався на жорстку відповідь з України

Читать на русском
Автор
2235
Тайсон Ф’юрі показав свою форму
Тайсон Ф’юрі показав свою форму. Фото instagram.com/tysonfury, instagram.com/alex.krassyuk

"Циганський король" обіцяє перемогти всіх у 2024 році

Непереможний чемпіон світу з боксу в хевівейті Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) після скасування бою з Олександром Усиком (21-0, 14 КО) опублікував "доказ" того, що він був у чудовій формі і, якби не травма, він би здобув перемогу над українцем.

Відповідним знімком "Циганський король" поділився у Instagram. Тайсон показав, що перебуває у феноменальній формі та пригрозив Олександру.

"Нічого не поробиш, травмувався у спарингу. Але можу сказати, що у Усика були проблеми, а я перебуваю у фантастичній формі. Я повернуся в бій, як тільки зможу. 2024 рік – великий рік для команди Циганського короля", — написав Ф’юрі.

У коментарі під цією публікацією увірвався промоутер Усика Олександр Красюк. Він назвав подію божим промислом і порадив Ф’юрі піти на пенсію.

"Бажаю вам якнайшвидшого одужання. Бог послав вам знак. Подумай про пенсію, брате" — написав Красюк.

Додамо, що Красюк також висміяв травму Ф’юрі, натякнувши, що той боксував без захисту за кілька тижнів до головного бою у своєму житті.

Олександр Красюк показав, що Олександр Усик боксує у захисті перед шоу 17 лютого
Олександр Красюк показав, що Олександр Усик боксує у захисті перед шоу 17 лютого

Нагадаємо, бій Усик — Ф’юрі мав відбутися 17 лютого в Ер-Ріяді. На кону поєдинку стояв титул абсолютного чемпіона світу у хевівейті. До речі, нещодавно Олександр став батьком вчетверте.