"Тільки посміхнувся": Усик відреагував на відміну бою з Ф’юрі

Читать на русском
Автор
Усик стримано відреагував на відмову Ф’юрі від проведення бою
Усик стримано відреагував на відмову Ф’юрі від проведення бою. Фото Facebook

Українець ніяк не прокоментував звістку про перенесення супербою за звання абсолютного чемпіона світу.

Менеджер українського чемпіона світу з боксу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO в суперважкій вазі Олександра Усика Егіс Клімас розповів, як українець відреагував на перенесення бою за всі пояси з Тайсоном Ф’юрі. Британець напередодні отримав пошкодження у спарингу і бій був перенесений на пізніший термін.

Клімас розкритикував Ф’юрі і захопився стійкістю українського чемпіона у коментарі The Ring. При цьому промоутер не вибирав виразів.

"Тайсон Фьюрі — це чортовий боягуз, який зробить все, щоб не зіткнутися з Усиком, і він попросив свою суч*у вдарити його. Ви можете процитувати мене слово в слово. Коли Олександру повідомили новину про перенесення бою, він тільки посміхнувся. Це все, що він зробив. Усік занадто сильний психічно, цим його не зламати", – цитує Клімаса видання.

Сам Ф’юрі, одразу після того, як отримав розтин, зазначив: ""Я абсолютно спустошений після того, як довго готувався до цього бою і був у такій чудовій формі. Мені шкода всіх, хто брав участь у цій грандіозній події, і я старанно працюватиму над перенесенням дати бою, як тільки око заживе».

Раніше стало відомо, що катмен Ф’юрі припустив 90-денний термін для відновлення британського боксера після травми. Він спрогнозував, що бій відбудеться не раніше літа.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу