Що вони там забули: легенди світового футболу "відзначились" на турнірі у Москві

Читати російською
Автор
Новина оновлена 07 липня 2024, 12:15

Чемпіони світу Трезеге та Матерацці побували на матчі "Братського кубку" та відвідали студія транслятора Євро

Чемпіони світу Давид Трезеге (1998, у складі збірної Франції) та Марко Матерацці (2006, у складі збірної Італії) напередодні відвідали Москву. Футболістів помітили на матчі "Братського кубку".

Відомі футболісти відвідали матч "Динамо" — ОФК (Бєлград), повідомляє російський клуб. Також у турнірі беруть участь російський ЦСКА та сербський "Партизан".

При цьому зовсім незрозуміло, що Трезеге та Матерацці забули у Москві. Кар’єри гравців ніколи не були пов’язані ані з російськими, ані із сербськими командами.

Також гравці стали гостями студії російського транслятора Євро-2024, де обговорювали минулі матчі 1/4 фіналу турніру. "Всім привіт. Я Марко Матерацці, чемпіон світу 2006 року у складі збірної Італії. Незабаром побачимось у Москві, щоб обговорити Євро-2024. До зустрічі", — сказав, зокрема, Матерацці.

Італієць вирізнявся гранично жорсткою манерою гри. Здобув широку популярність у позафутбольних колах після скандального інциденту у фінальному матчі чемпіонату світу 2006 року проти збірної Франції. Матерацці образив Зідана, внаслідок чого француз "баднув" головою суперника і був вилучений з поля. Це значно вплинуло на результат матчу і відповідно всього турніру. Італійці виграли той фінал у серії пенальті — 1:1 (5:3).

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Роналду попрощався з Євро-2024. Збірна Португалії програла Франції в 1/4 фіналу в серії пенальті — 0:0 (3:5).