Блокада посилюється: поляки перекрили ще один пункт пропуску на кордоні

Читати російською
Автор

Блокування пасажирського транспорту не проводитиметься

На українському кордоні продовжує зростати кількість пропускних пунктів, які блокують польські фермери. Шостим за рахунком став пункт "Корчева — Краковець".

Про це у вівторок, 13 лютого, повідомили у Держприкордонслужбі. Зазначається, що близько 14:00 польські фермери розпочали акцію протесту неподалік пункту пропуску "Корчева".

"Згідно з інформацією від польських колег, пікетувальники мають намір на 1 годину. заблокувати рух вантажівок, що прямують в Україну", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники кажуть, що блокування пасажирського транспорту не проводитиметься. Водіїв та пасажирів просять враховувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у понеділок, 12 лютого, польські фермери знову розпочали блокаду пунктів пропуску на кордоні з Україною. Рух вантажівок був утруднений одразу на трьох напрямках. Приблизно о 10 годині ранку розпочалися акції протесту польських фермерів поблизу пункту пропуску "Зосин". Учасники протесту заявили, що пропускатимуть по 3 вантажівки на годину.