Блокада посилюється: поляки перекрили ще один пункт пропуску на кордоні

Читать на русском
Автор
807
Ілюстрація
Ілюстрація. Фото facebook.com/DPSUkraine

Блокування пасажирського транспорту не проводитиметься

На українському кордоні продовжує зростати кількість пропускних пунктів, які блокують польські фермери. Шостим за рахунком став пункт "Корчева — Краковець".

Про це у вівторок, 13 лютого, повідомили у Держприкордонслужбі. Зазначається, що близько 14:00 польські фермери розпочали акцію протесту неподалік пункту пропуску "Корчева".

"Згідно з інформацією від польських колег, пікетувальники мають намір на 1 годину. заблокувати рух вантажівок, що прямують в Україну", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники кажуть, що блокування пасажирського транспорту не проводитиметься. Водіїв та пасажирів просять враховувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у понеділок, 12 лютого, польські фермери знову розпочали блокаду пунктів пропуску на кордоні з Україною. Рух вантажівок був утруднений одразу на трьох напрямках. Приблизно о 10 годині ранку розпочалися акції протесту польських фермерів поблизу пункту пропуску "Зосин". Учасники протесту заявили, що пропускатимуть по 3 вантажівки на годину.