На премʼєрі "Каскадерів": Емілі Блант і Раян Гослінг зачарували стильними образами в Берліні (фото)

Читати російською
Автор

Знаменитості вразили шанувальників модними луками

Відомі актори Емілі Блант і Раян Гослінг зіграли разом у американському бойовику режисера Девіда Літча — "Каскадери". Тепер вони з'явилися разом на прем’єрі цієї стрічки в Німеччині. До речі, нещодавно Гослінг приходив на популярну американську телепрограму — "Нічне шоу з Джиммі Феллоном".

Емілі Блант і Раян Гослінг спільно відвідали кінотеатр UCI Luxe Mercedes Platz у Берліні. Їх образи були дуже стильними та вишуканими, тож варто їх розглянути детальніше.

Емілі для прем'єри "Каскадерів" обрала розкішний комбінезон синього кольору з особливими деталями. Помітно, що верхня частина вбрання обшита золотистими листочками, які зробили цей комбінезон особливо ошатним. Витончену талію зірки підкреслив золотистий ремінець, який нагадував змію.

Getty Images

Зірка гармонійно доповнила свій аутфіт, босоніжками золотистого відтінку на високих шпильках. Блант мала легкі хвилясті локони, а ще — довгі прямі сережки та природній макіяж.

Getty Images

Щодо Гослінга, то він мав не менш стильний образ. Раян прийшов на прем'єру стрічки у темно-синьому костюмі, що дуже йому пасував. Піджак актора підкреслював його спортивну статуру та був обрамлений білими смужками.

Getty Images

Під ним — класична сорочка ніжно-бузкового відтінку. Також Гослінг обрав штани темно-синього кольору, що мали прямий крій. З взуття актор обрав темно-сині блискучі туфлі з круглим носиком.

Нещодавно "Телеграф" писав про вишуканий лук Емілі Блант на вечірку Chanel. Вона обрала лавандову атласну сукню з відкритими плечима. Також знаменитість приділила увагу аксесуарам — об'ємному ланцюжку, незвичним сережкам і позолоченим браслетам.