Врятували та хрестили: поліцейські стали хрещеними батьками врятованої дитини (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 липня 2024, 14:44

Раніше вони допомогли її матері

Правоохоронці сектору реагування патрульної поліції Бучанського управління стали хрещеними батьками. Взимку вони допомогли її мамі.

Про це повідомляє Нацполіція у Київській області. Там додали, що батьки запросили хрестити їхню дочку на подяку за порятунок.

Зазначається, що взимку, під час ворожої атаки на столичний регіон, до відділення № 5 Бучанського управління поліції Київщини надійшло повідомлення про те, що у мешканки села Софіївська Борщагівка розпочалися сутички.

Поліцейські оперативно прибули на виклик та під час вибухів доставили вагітну до столичного перинатального центру.

"Незабаром породілля стала мамою: жінка народила дівчинку. Щоб віддячити правоохоронцям за порятунок, батьки малюків запросили їх хрестити доньку", — додали в поліції.

Тим часом у Запоріжжі у під’їзді багатоповерхового будинку двоє чоловіків намагалися напасти на поліцейську. У неї силоміць намагалися відібрати рюкзак, після чого розпорошили в очі сльозогінний газ.

Нагадаємо, що в Одесі 17-річна дівчина випадково застрелила 23-річного військовослужбовця. За офіційною інформацією, це сталося, коли вона намагалася розібрати зброю.

У Києві чоловік ударив патрульного та виліз на капот поліцейського автомобіля. Порушнику повідомили про підозру у скоєнні злочину.