Євробачення 2024: коли і де дивитись перший півфінал

Читати російською
Автор

Незабаром стануть відомі перші фіналісти Євробачення 2024

Травень став традиційним часом для Євробачення, адже вже багато років цей міжнародний музичний конкурс відбувається наприкінці весни. У 2024 році його проведуть з 7 по 11 числа у Мальме, Швеція.

"Телеграф" розповідає, де і коли дивитися перший півфінал Євробачення 2024, під час якого виступлять представниці від України — alyona alyona та Jerry Heil з піснею Teresa & Maria, які канали транслюватимуть конкурс по телебаченню, а також хто ще виступатиме.

Де і коли дивитися перший півфінал Євробачення 2024

Перший півфінал пісенного конкурсу відбудеться у вівторок, 7 травня, о 22.00 за Києвом. У пісенній боротьбі за місця у фіналі зійдуться перші 15 учасників, серед яких і від України. Нагадаємо, що жіночий дует виступатиме під номером 5.

Всі охочі насолодитися пісенним конкурсом зможуть переглянути трансляцію, як по телебаченню, так і онлайн. Серед платформ: сайт Суспільне Культура та Суспільне Євробачення, фейсбук-сторінки Євробачення Україна, Суспільне Мовлення, Суспільне Культура, Перший і Радіо Промінь, ютуб-канал Євробачення Україна, радіо Радіо Промінь. Крім цього, "Телеграф" також вестиме текстову онлайн-трансляцію Євробачення.

Нагадаємо, що згідно зі свіжими даними букмекерів хорватський артист Baby Lasagna з композицією Rim Tim Tagi Dim веде серед учасників конкурсу з ймовірністю перемоги у 25%. За ним слідує співак Nemo зі Швейцарії з піснею The Code. Трійку лідерів замикають представниці України – alyona alyona та Jerry Heil.