Дизайнери назвали головний кухонний тренд на 2025 рік: цей колір буде в топах

Читать на русском
Автор
Важливий тренд кухні 2025
Важливий тренд кухні 2025. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Бежево-кремові кухонні шафи у тренді 2025

Хочете оновити інтер'єр своєї кухні? Ми розповідали, як обирати шпалери у це приміщення. Тепер розповімо про те, який колір кухонних шаф буде модним у 2025 році.

Дизайнери стверджують: у 2025 році на піку популярності будуть бежеві, кремові та сіро-коричневі відтінки кухонних шаф. Про це розповіли на hanashappyhome.com.

Чому саме ці кольори будуть популярні?

На відміну від класичного білого, бежеві та кремові тони створюють теплу та затишну атмосферу на кухні. Вони нагадують про природні матеріали, такі як дерево або камінь, і доповнюють будь-який стиль інтер'єру. А ще ці кольори легко поєднуються з іншими відтінками та матеріалами. Вони можуть бути як основним фоном, так і яскравим акцентом.

Як оновити кухню без великих витрат?

Найпростіший і найбюджетніший спосіб оновити кухонні шафи – це перефарбувати їх у ніжний кремовий колір. Вибирайте фарби, які спеціально розроблені для кухонних меблів. Вони стійкі до вологи, високих температур і легко очищаються.

Бежеві та кремові кухонні шафи додадуть вашій кухні теплоти, затишку і вишуканості. Також ми розповідали, як можна цікаво пофарбувати стіни.