В центрі Дніпра стався курйозний напад на квадробера (відео)

Читать на русском
Автор
635
Квадробер, ТРК "Мост Сіті" Новина оновлена 20 жовтня 2024, 23:02
Квадробер, ТРК "Мост Сіті". Фото Колаж "Телеграф"

На випадок неабияк відреагували українці

Після того, як квадробери атакували людей та тварин, нападали та кусали їх прямо посеред вулиці, відбулась зворотня дія. У торгово-розважальному комплексі "Мост Сіті" у Дніпрі невідомі чоловіки напали на чоловіка, який вдавав з себе тварину.

Про це пишуть місцеві телеграм канали. "Труха.Дніпро" повідомила, що відео з нападом на чоловіка у тваринній масці з хвостом надіслали їм підписники.

У повідомленні до відео зазначили, що нападники хотіли дізнатись, чому хлопець так виглядає. Вони грубо спілкувались з ним.

Молодик кликав на допомогу. Втім ніхто з перехожих не заступився за нього.

А ось в коментарях під дописом люди відреагували на дії нападників. Хтось пожалів квадробера, а інші підтримали нападників, закликавши до жорстких мір. "Телеграф" зібрав коментарі користувачів Телеграму.

Хто такі квадробери

Квадробери — це сучасна молодіжна діяльність, яка поєднує в собі елементи фізичних вправ і рольових ігор поведінки тварин. Перші квадробери з'явилися у Японії, де є навіть цілий вид спорту квадробіка і під час змагань учасники пересуваються навкарачки, як тварини.

Учасники субкультури використовують маски тварин, вушка, хвостики — як частину свого спорядження і прагнуть якомога точніше відтворити поведінку тварини.

Розглядати квадробіку можна і як форму самовираження та засіб вивчення особистості, а ще як вид спорту. Однак те новий модний тренд викликає занепокоєння у батьків.

Звідки пішло ця субкультура, чим займаються послідовники нового тренду — читайте в матеріалі "Телеграф".

Раніше "Телеграф" писав про три найпопулярніші техніки пересування квадроберів.