Цей лайфхак може в рази покращити вашу кімнату: як зробити додаткове світло і не довбати стіни

Читать на русском
Автор
Яскрава ідея для освітлення
Яскрава ідея для освітлення. Фото keramis.com.ua

Лайфхак з лампами на батарейках

Світло в кімнатах — особливий інструмент для створення атмосфери. "Граючись" з ним, можна добитись будь-якого ефекту. Ми розповідали, як використовувати дзеркала в маленьких кімнатах. Тепер ділимось цікавим лайфхаком, який виручить, якщо у вас немає можливості підключити настінні бра.

Одним із ключових елементів створення затишного та приємного простору є правильне освітлення. Настінні світильники — одне з найкращих рішень. Але що зробити, якщо у вас немає можливості їх заживити саме у тому місці, де ви хочете їх бачити? На forbes.com розповіли про цікавий лайфхак, яким можна скористатися.

Нестандартний підхід до настінних бра

Настінні бра – це класичний елемент декору, який може додати глибини та вишуканості вашій вітальні. Але що робити, якщо поблизу немає розетки? Не варто відмовлятися від цієї ідеї! Просто замініть традиційну лампочку на компактну лампу на батарейках із прищіпкою. Її легко прикріпити до внутрішньої сторони абажура. Так ви отримаєте стильний світильник, який можна розмістити в будь-якому куточку кімнати.

Цей лайфхак дає вам можливість розмістити світильник в будь-якому місці, без прив’язки до розеток. Використовуйте такі портативні світильники для створення акцентного освітлення.

Експериментуйте з різними видами освітлення, комбінуйте різні джерела світла і створюйте унікальну атмосферу у вашій оселі. Також ми розповідали, як стелаж допоможе вам вдало і дешево зонувати кімнату.