Дизайнери поділились лайфхаком для маленьких квартир: вас врятує один тип меблів

Читать на русском
Автор
Які меблі найкраще підійдуть
Які меблі найкраще підійдуть. Фото remhouse.info

Саме ця фурнітура ідеально підійде

Меблі мають вирішальне значення для функціональності оселі. Ми розповідали, як стелаж допоможе вам розділити кімнату на зони. Тепер поговоримо про те, чому маленькі меблі – ідеальне рішення для невеликих помешкань

Життя в місті часто диктує свої умови, зокрема, обмежує житловий простір. Однак, навіть у невеликій квартирі можна створити затишний та функціональний інтер’єр. Як пишуть на decoraid.com, правильний вибір меблів — найважливіший етап в оформленні маленького помешкання.

Чому варто обирати маленькі меблі?

Очевидний плюс – компактні меблі займають менше місця, візуально розширюючи простір. Вони не перевантажують інтер’єр, роблячи його більш легким та повітряним, а також — мобільним.

Як вибрати правильні меблі для маленької квартири?

Подбайте про функціональність. Кожен предмет меблів повинен виконувати кілька функцій. Наприклад, диван може розкладатися, а стіл – трансформуватися. Стелаж може бути як книжковою шафою, так і вітриною для декоративних елементів.

Правильно підібрані меблі можуть перетворити навіть найменшу квартиру на затишну оселю. Також ми розповідали, як обирати шпалери на кухню.