Вогонь охопив всю вулицю: у Монголії вибухнула вантажівка з газом, є жертви (вражаючі відео)

Читать на русском
Автор
Пожежу гасили всю ніч
Пожежу гасили всю ніч. Фото Колаж "Телеграф"

Проводилася евакуація мешканців довколишнього будинку

У столиці Монголії, Улан-Баторі, в ніч проти 24 січня виникла потужна пожежа через вибух вантажівки, яка перевозила 60 тонн газу. Вогонь охопив довколишні будівлі та автомобілі, загинули щонайменше п’ять осіб, понад 15 госпіталізовано.

Як повідомляє news.mn, причиною стала слизька дорога, водій вантажівки з газом втратив керування, врізався у легкове авто та в результаті стався вибух. Він був настільки потужним, що бак вантажівки відкинуло на 30-40 метрів.

Мешканців довколишніх будинків евакуювали. Внаслідок пожежі загинули троє співробітників служби екстреної допомоги та двоє мирних жителів. Постраждали 15 людей, п’ятеро з них перебувають у критичному стані.

Спалахнула пожежа у багатоквартирному будинку, де мешкали 60 сімей. Людей, які опинилися у задимленій зоні, евакуювали. Від пожежі постраждали троє родин, які проживають на 7, 8 та 11 поверхах. 23 дорослих та 17 дітей було евакуйовано та розміщено в готелі.

Медичну допомогу надали 207 людям. За попередньою інформацією, 178 громадян зазнали економічної шкоди та шкоди здоров’ю.

Головне агентство з надзвичайних ситуацій Монголії задіяло понад 600 офіцерів та понад 100 одиниць техніки. На ранок пожежу загасили. Згоріло 30 автомобілів. Дороги в районі НП перекрито.

Як повідомляв "Телеграф", у ніч проти 24 січня спалахнула потужна пожежа в Челябінській області Росії. Там спалахнула меблева фабрика.