"Щодня щось горить": у РФ знову спалахнула потужна пожежа, росіяни занервували (відео)

Читать на русском
Автор
1390
У РФ триває парад пожеж
У РФ триває парад пожеж. Фото Колаж

Причини займання невідомі

Росію, яка веде жорстоку війну в Україні, переслідують невдачі — днями в Самарі палав ринок, а 24 січня сталася масштабна пожежа в Челябінській області. Там горить меблева фабрика.

Як заявили в МНС Росії, вогнем охоплено 3 600 квадратних метрів. Загалом на місці працюють понад 60 спеціалістів та 18 одиниць техніки. Інформація про постраждалих, за даними відомства, не надходила.

Повідомляється, що пожежникам вдалося локалізувати вогонь. Про причини пожежі не повідомляють.

Водночас у місцевих пабліках жителі обурюються, що у Челябінській області "щодня щось горить". Вони запитують, що палатиме наступним.

"Це що за такий січень? Наприкінці грудня слово місяця було "лопата". У січні — "пожежа". Щодня щось горить. Пожежники в шоці. Жах", "Спершу ринки, тепер фабрика. Що наступним буде", "У мене чоловік на цій фабриці працює, фото шле, це *опа", — пишуть місцеві жителі.

Нагадаємо, 19 січня в центрі Челябінська горів великий ринок "Східне місто", перед пожежею було чути вибухи. Пожежа почалася після закриття ринку. Вогонь швидко поширився територією. Пожежники не одразу змогли знайти колодязі-гідранти, адже вони опинилися під снігом.