Тільки костюма Бетмена не вистачає: "миротворець" Орбан насмішив пафосним відео з Путіним

Читати російською
Автор

Орбан намагається виставити себе великим примирювачем

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який після візиту в Україну відвідав Москву, опублікував відео за підсумками свого перебування у Росії. Ролик знятий у пафосному ключі та викликав критику навіть у росіян.

Відео опубліковано на сторінці Орбана в соцмережі Х. Підписано він відповідним чином: "Мирна місія. Друга зупинка: Москва".

Ролик йде майже хвилину і містить нарізку кадрів візиту Орбана до Москви, його зустрічі з Путіним, їхні рукостискання, спільну пресконференцію. Все це відбувається під бадьору музику, Орбан представлений у вигляді супергероя.

Деякі росіяни щасливі, що до них приїхав хоч якийсь європейський лідер, але є й незадоволені. Вони називають побачене дешевим шоу та зазначають, що настрій відео демонструє наближення ядерного апокаліпсису. Один із коментаторів цього пафосного відео пише, що Орбану не вистачає лише костюма Бетмена (супергерой із коміксів).

Раніше "Телеграф" розповідав, що сказали Орбан та Путін за підсумками своїх переговорів у Москві. Путін прийняв Орбана у Кремлі та розпочав зустріч зі згадки про ультиматум для України. Угорський лідер виступив із закликом зупинити вогонь.