Нічна атака БПЛА на РФ: у портах запровадили режим підвищеної готовності

Читать на русском
Автор
На РФ вночі налетіли дрони
На РФ вночі налетіли дрони. Фото Колаж "Телеграф"

У ході дронової атаки є різні пошкодження, виявлені на території 4 приватних житлових домоволодінь.

У Росії відбулася чергова неспокійна ніч через атаку безпілотними літальними апаратами. В одному з міст через падіння дрону є руйнування, а в деяких було введено режим готовності в портах.

Так, атаку зазнало місто Губкін Гладков на Бєлгородщині. Там було пошкоджено чотири житлові приватні домоволодіння. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

"Місто Губкін зазнав атаки ЗСУ за допомогою БПЛА. Внаслідок його падіння з подальшою детонацією постраждалих немає. Різні пошкодження виявлено на території 4 приватних житлових домоволодінь: вибиті вікна, посічені покрівлі, фасади та паркани. Подомовий обхід території буде продовжено у світлу пору доби", — написав він.

Російське пропагандистське агентство "РІА-Новости" пише, що в чотирьох портах Ленобласті — у Виборзі, Висоцьку, Приморську та Усть-Лузі було введено режим підвищеної готовності через збільшену ймовірність НС техногенного характеру "від атак безпілотних літальних апаратів".

У Міноборони РФ своєю чергою зазначили, що в ніч проти 6 лютого Росію намагалися атакувати за допомогою 7 БПЛА літакового типу і нібито всі дрони були перехоплені над територією Білгородської області.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в ніч із 4 на 5 лютого російський Брянськ атакували безпілотники. У місті чули сильні вибухи. У мережі вже опублікували відео, зроблене у Брянську на той момент.