"Це буде країна з грандіозними проблемами": Фоззі припустив, що чекає Україну після війни

Читать на русском
Автор
1985
Фоззі висловився, якою може бути доля України після війни Новина оновлена 06 серпня 2024, 12:14
Фоззі висловився, якою може бути доля України після війни. Фото Колаж "Телеграфу"

Музикант має не надто втішні думки щодо майбутнього країни

Співак і вокаліст відомого українського гурту "ТНМК" Олександр "Фоззі" Сидоренко раніше розповідав, чи оновлював дані в ТЦК. Тепер артист припустив, що може відбуватися з Україною після закінчення війни з Росією.

Фоззі вважає, що Україну чекають великі виклики у повоєнній перспективі. Зокрема, йдеться про корупцію під час розмінування територій, низьку народжуваність та велику кількість людей з ампутаціями. Таку думку він озвучив в інтерв'ю "РБК-Україна".

"Це буде країна з дуже просунутою медициною, з величезними проблемами з ПТСР і величезною кількістю ампутантів. Це буде країна з дуже поганим демографічним прогнозом, з грандіозними проблемами з розмінуванням і з корупцією при відбудові", — припустив Олександр.

Однак музикант впевнений, що Україна збереже свою незалежність. Водночас артист хоче, аби Росія зникла з мапи світу.

"Але Україна збереже свою державність, показавши кац*пам, що їхнє місце в труні. Їхня імперія помирає, це історичний процес. Будь-яка імперія обростає колоніями, інакше вона помирає", — додав Сидоренко.

Раніше "Телеграф" писав, що думає Фоззі про тих, хто досі слухає російську музику в Україні. Сам артист відмовився від всього ворожого ще у 2014 році.