Одна з найпопулярніших моделей Volkswagen отримала оновлення: більше стилю, новий екран та проєкційний дисплей

Читати російською
Автор

Найпродаваніше авто Європи отримало суттєвий рестайлінг. Ймовірно, він буде останнім

Volkswagen Golf, культовий автомобіль німецького виробника, отримав черговий рестайлінг. Та є одна неприємна новина — він буде останнім. Але про все по черзі.

Щоб залишатися конкурентноспроможним, виробник компактного автомобіля зробив його дизайн чіткіший, додав деякі механічні вдосконалення та нову інформаційно-розважальну систему. А ще — тепер тут є проєкційний дисплей, пише Motor1.

Оновлений Golf випустили у кількох варіантах. Це гібридний та плагін-гібридний хетчбек, а також універсал Variant.

Що стосується змін в екстер’єрі, то найбільше впадають в око нові фари. Вони повністю світлодіодні, і мають підсвічений значок бренду. Задні ліхтарі мають 3D-графіку.

Оновлений Golf випустять у 4 нових кольорах та 5 дизайнах дисків (усі легкосплавні). Буде також аж 6 рівнів комплектації.

Заглянувши у салон, бачимо велику інформаційно-розважальну систему, яка має планшетний екран. Дешевші моделі матимуть 10,4-дюймовий екран, дорожчі — 12,9. Проєкційний дисплей доступний за доплату.

Технічне оснащення Volkswagen Golf 2024

Автомобіль початкового рівня матиме 1,5-літровий двигун потужністю 113 та 148 кінських сил на вибір, що працює зі шестиступеневою коробкою передач. Гібридна версія матиме такі ж потужності, та працюватиме з АКПП.

Також дебютувала дизельна версія Golf — зі 2,0-літровим двигуном на 113 кінських сил і МКПП, а також 148-сильна семиступенева DSG. Обидві — з переднім приводом.

Плагін-гібрид має 201 кінську силу і шестиступінчатий робот. Тут встановлено літій-іонну батарею — на 10,6 та 19,7 кВт·год. Запас ходу авто на чистій електриці має запас ходу в 100 км. А з повністю заправленим баком та зарядженим акумулятором запас ходу складає 1000 км.

Щодо нашої згадки про те, що це останній рестайлінг, то дев’яте покоління найбільш продаваного в Європі авто буде виключно електричною моделлю. Його почнуть виробляти у Німеччині наприкінці десятиліття.

Раніше "Телеграф" писав, що розкішний електрокар Cadillac розпродали на 1,5 року вперед. Автомобіль коштує 340 тисяч доларів.