Одна з найпопулярніших моделей Volkswagen отримала оновлення: більше стилю, новий екран та проєкційний дисплей

Читать на русском
Автор
Volkswagen Golf 2024
Volkswagen Golf 2024. Фото motor1

Найпродаваніше авто Європи отримало суттєвий рестайлінг. Ймовірно, він буде останнім

Volkswagen Golf, культовий автомобіль німецького виробника, отримав черговий рестайлінг. Та є одна неприємна новина — він буде останнім. Але про все по черзі.

Щоб залишатися конкурентноспроможним, виробник компактного автомобіля зробив його дизайн чіткіший, додав деякі механічні вдосконалення та нову інформаційно-розважальну систему. А ще — тепер тут є проєкційний дисплей, пише Motor1.

Оновлений Golf випустили у кількох варіантах. Це гібридний та плагін-гібридний хетчбек, а також універсал Variant.

Volkswagen Golf 2024

Що стосується змін в екстер’єрі, то найбільше впадають в око нові фари. Вони повністю світлодіодні, і мають підсвічений значок бренду. Задні ліхтарі мають 3D-графіку.

Оновлений Golf випустять у 4 нових кольорах та 5 дизайнах дисків (усі легкосплавні). Буде також аж 6 рівнів комплектації.

Заглянувши у салон, бачимо велику інформаційно-розважальну систему, яка має планшетний екран. Дешевші моделі матимуть 10,4-дюймовий екран, дорожчі — 12,9. Проєкційний дисплей доступний за доплату.

Технічне оснащення Volkswagen Golf 2024

Volkswagen Golf 2024

Автомобіль початкового рівня матиме 1,5-літровий двигун потужністю 113 та 148 кінських сил на вибір, що працює зі шестиступеневою коробкою передач. Гібридна версія матиме такі ж потужності, та працюватиме з АКПП.

Також дебютувала дизельна версія Golf — зі 2,0-літровим двигуном на 113 кінських сил і МКПП, а також 148-сильна семиступенева DSG. Обидві — з переднім приводом.

Плагін-гібрид має 201 кінську силу і шестиступінчатий робот. Тут встановлено літій-іонну батарею — на 10,6 та 19,7 кВт·год. Запас ходу авто на чистій електриці має запас ходу в 100 км. А з повністю заправленим баком та зарядженим акумулятором запас ходу складає 1000 км.

Volkswagen Golf 2024

Щодо нашої згадки про те, що це останній рестайлінг, то дев’яте покоління найбільш продаваного в Європі авто буде виключно електричною моделлю. Його почнуть виробляти у Німеччині наприкінці десятиліття.

Раніше "Телеграф" писав, що розкішний електрокар Cadillac розпродали на 1,5 року вперед. Автомобіль коштує 340 тисяч доларів.