"Такого зараз не роблять": в TikTok висміяли радянські автівки (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 21 вересня 2024, 14:56

Безліч совєтських автомобілів були клонами західних моделей

У TikTok продовжує залишатися популярним тренд на "Совєтскоє качєство". Днями ми робили підбірку відео з ванними кімнатами, а сьогодні пропонуємо вам подивитися на совєтський автопром.

Сам тренд полягає у тому, що користувачі мережі публікують іронічні відео, на яких показують різні речі з часів СССР і це під слова "Ах, совєтскоє качєство, зараз такого не роблять".

На кожному відео користувачі мережі з відвертим сарказмом показують легендарне "совєтскоє качєство". Люди демонструють старі автівки, які, хоч і дожили до нашого часу, проте точно не були еталоном комфорту чи зручності. Примітно, що абсолютно більшість автівок СССР поцупив у Заходу, переробив їх на свій манір і втюхував жителям Совєтів по баснословним цінам.

При цьому, якщо американські автівки тих часів часто мали коробку-автомат, кондиціонер та розганялися до сотні кілометрів за хвилину, совєтські машини цим похизуватися не могли.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав про Топ-7 незвичайних речей із СРСР. Для сучасних українців багато побутових девайсів часів СРСР здаються дивними, а назви деяких з них знають лише одиниці.