Удар по поліції в Кривому Розі: військовий помітив дивну деталь

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 вересня 2024, 18:27

Перед ударом над містом кружляв розвідувальний БПЛА, який помітив це теж

Український військовий помітив дивну деталь під час російської атаки на Кривий Ріг 27 вересня на відділок поліції. Внаслідок вибуху є постраждалі та загиблі, а також понівечило понад 80 авто.

Як зазначив Микола Колесник у Facebook, така кількість авто, хоча з них лише 8 службових, свідчить про необачність співробітників поліції.

За його словами, перед вибухом над Кривим Рогом було помічено розвідувальний БПЛА, а така кількість машин зранку біля адміністративної будівлі може бути ціллю.

"Не можна, щоб майже сотня автівок була в одному місці одночасно, не можна, це ціль, 100% ціль", — наголосив військовий.

Нагадаємо, що під час атаки на Кривий Ріг у п'ятницю, 27 вересня, російська ракета влучила в будівлю поліцейського управління, але було пошкоджено також житлові будинки, автомобілі. Зокрема, понівечені 23 приватні будинки і 3 дев’ятиповерхівки, а ще – навчальний заклад. Попередньо по місту вдарили балістикою.

Також під ранок у п'ятницю, 27 вересня, росіяни атакували безпілотниками місто Ізмаїл Одеської області. Внаслідок ударів загинуло троє людей, серед постраждалих дитина.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому Росія вже кілька днів поспіль б'є "Кинджалами" по Старкону на Хмельниччині.