Чим краще "Львівського Різдвяного"? Українці розділилися у думках щодо нового святкового напою
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Напередодні зимових свят на полицях магазинів з'явився різдвяний квас
Нещодавно у продажі з'явилася новинка — Квас Тарас Пряний зі смаком пряника та кориці, який викликав в українців різні емоції. Одним сподобався напій, який на смак нагадує глінтвейн, інші ж взагалі не у захваті.
Користувачі соцмереж дудлять новинку від "Карслберга" та діляться емоціями. Комусь квас зі смаком пряника та кориці здався дуже цікавим, а комусь він "не зайшов" взагалі.
Скажімо, скептики не розуміють, чим цей напій краще алкоголю.
Опоненти ж говорять, що трунки взагалі не мають до Різдва жодного стосунку.
Тим часом у мережі триває "розпаковка" нового продукту лімітованої серії.
"Даю гарантію, з першого ковтку ви зійдете з розуму", — обіцяють дегустатори.
У солодкувато-пряному квасі спочатку відчувається карамель, потім кориця, а далі імбир і хлібний післясмак з легкою гостринкою, — діляться враженнями користувачі. По відчуттям, як зазначається, це схоже на те, ніби запивати квасом різдвяний імбирний пряник.
Критики ж вважають, що квас має освіжати й називають новий рецепт "шмурдяком".
Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, хто насправді винайшов горілку та коли вона з'явилася в Україні. Популярний міф досі стверджує, що творцем цього напою є російський хімік Дмитро Менделєєв.