Три секрети фантастичної "шуби": прості деталі, з якими салат буде втричі смачнішим (відео)

Читать на русском
Автор
Секрети особливо смачного салату
Секрети особливо смачного салату. Фото lady.tochka.net

Як приготувати "шубу" ще смачніше

Оселедець під шубою — класичний салат. Ми розповідали, як приготувати і подати його оригінально. Тепер ділимось порадами, які виведуть класичну "шубу" на новий рівень.

Про три секрети особливо смачної закуски розповіли на кулінарному ютуб-каналі "КУХНЯ З КИШЕНІ & СПРАВИ ДОМАШНІ". Вони виведуть вашу страву на новий рівень.

Як готувати оселедець під шубою — три секрети смачної страви

Перший шар — картопля

Зазвичай на дно кладуть оселедець. Він пускає сік, який стікає просто в тарілку. А картопля зверху робиться прісною і несмачною. Тож варто зробити інакше — на дно невеликим шаром розкласти картоплю, а вже на неї викласти рибу. Потім можна класти цибульку, і тут є другий секрет.

Цибулю потрібно замаринувати

Нарізаємо цибулю тими шматочками, якими вона вам сподобається в салаті. Викладаємо її в миску, додаємо трохи солі, трохи цукру і ложку оцту та ретельно перемішуємо. Це прибере яскраву гіркоту зі смаку. Можна також залити через кілька хвилин окропом. Чекаємо три хвилини, зливаємо воду та промиваємо цибулю. Коли вода стече — можна викладати цибульку.

Перші три шари без майонезу

Таким чином ми отримаємо три соковиті шари — адже оселедець і цибуля своїми соками просочують картоплю. Залити це все майонезом — і салат "потече". Тож за такого розкладу картоплю, рибу та цибулю майонезом змащувати не треба.

"Шуба" з цими лайфхаками буде неймовірно смачною. Також ми розповідали, чим замінити цукор у каві.