Перетворіть пральну машину на сушарку: дивовижний лайфхак вирішить осінню проблему

Читать на русском
Автор
Речі висохнуть дуже швидко
Речі висохнуть дуже швидко. Фото Pexels

Дізнайтеся, як прискорити сушіння речей у холодну пору року

Сушити білизну влітку – суцільне задоволення. Достатньо просто розвісити речі вдома або на балконі, і вони висихають. Восени та взимку все стає трохи складніше. А найгірше — у дощові дні перед початком опалювального сезону.

У холодну та дощову погоду одяг може залишатися мокрим до двох днів. Після цього часу на ньому з'являється неприємний аромат і його знову потрібно прати. На щастя, цього можна уникнути.

Як швидко висушити білизну в холодні та дощові дні

Пральна машина з функцією сушіння значно полегшує життя. Вам не доведеться розвішувати білизну або чекати, поки вона висохне. Але не кожен може похвалитися такою розкішшю. Більшість людей мають традиційний пристрій, який тільки стирає і віджимає речі. Але навіть звичайна пральна машина може перетворитися на сушильну. Один лайфхак допоможе швидко висушити одяг, незалежно від погоди.

Все, що потрібно, це… рушник. Чим більше і товще, тим краще. Просто покладіть його в барабан після закінчення прання, закрийте дверцята та встановіть машину на програму віджиму. Коли машина закінчить роботу, вийміть сухий одяг. Вся волога залишиться на рушнику.

Для кращих результатів ви можете використовувати два або три рушники. Тільки не перевантажуйте пральну машину.

Раніше ми розповідали, як легко позбутися забруднень і плям на дублянці.