Дизайнер розповів, які два кольори "відкриють" для вас одну кімнату: ви не звертали на неї уваги

Читать на русском
Автор
Як оживити передпокій кольором
Як оживити передпокій кольором. Фото amf.ua

Перетворимо передпокій на яскраву візитку вашого дому

Передпокій – це перше, що бачать гості, заходячи до вашого дому. Це може бути як окреме приміщення, так і простір, відгороджений стелажем, але цей простір повинен бути не лише функціональним, а й стильним.

На vocal.media поділились порадами відомого дизайнера інтер’єру Джона Бармена. Вони допоможуть вам створити привабливий та комфортний передпокій.

Чому колір важливий для коридору?

Колір – це потужний інструмент у руках дизайнера. Він здатний повністю змінити сприйняття простору. Без кольору будь-який інтер'єр буде нудним, незалежно від ступеня розкішності меблювання. Особливо це стосується невеликих приміщень, таких як передпокій.

інтер'єр передпокою
amf.ua / Секрет цікавого коридору

Щоб оживити невеликий передпокій, дизайнер пропонує використовувати два кольори: нейтральний (наприклад, білий, бежевий) і яскравий пастельний відтінок. Нейтральний колір створить основу, а яскравий додасть акцентів і зробить простір цікавішим.

Меблювання повинне поєднувати в собі елегантність і якість із практичною частиною дизайну. Розставте предмети меблів після того, як ви спробуєте кілька варіантів і подумаєте про їх корисність.

Так ваш передпокій буде не просто місцем для того, щоб повісити верхній одяг, а справжньою візитною карткою вашого дому. Також ми розповідали, як обирати шпалери на кухню.