Бруд та мох розчиняться без сліду: цей фрукт відмиє доріжки біля будинку після зими

Читать на русском
Автор
Підготовка до весни
Підготовка до весни. Фото freepik.com

Дуже простий і дієвий спосіб видалити весь бруд у дворі

З приходом весни та потеплінням починається сезон проведення часу на терасі та в саду. Але для цього обов’язково потрібно правильно підготувати садок до весни. Одним з найважливіших і водночас найскладніших завдань є очищення прибудинкової території, де за зиму накопичилося дуже багато бруду.

Помити плитку біля будинку можна за допомогою покупної хімії. Якщо ви надаєте перевагу використанню натуральних засобів, в очищенні тераси допоможе лимон.

Як і чим почистити доріжки після зими

За осінь та зиму у дворі накопичується багато бруду, сліди опадів та мох. Тому навесні на плитці та доріжках можна побачити зелені плями, знебарвлені ділянки та залишки солі.

Але для очищення території біля будинку не потрібно викликати професіоналів чи купувати спеціалізовані миючі засоби. Все, що вам потрібно зазвичай є у вас на кухні.

Найпростіший засіб — суміш води та лимонного соку. З’єднайте два інгредієнти у пропорції 2:1, де дві частини кислого соку та одна частина води. Вилийте суміш у пульверизатор і рясно розпорошите на доріжки. Зачекайте кілька хвилин і ретельно промийте водою.

Лимонна кислота чудово розчинить опади та видалить плями з покриття.

Більш складні забруднення можна обробити оцтом. Весною ваш двір сяятиме чистотою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як швидко та ефективно провітрювати житло навесні. Прості кроки допоможуть покращити атмосферу у кімнатах.