Волинську депутатку хочуть звільнити через п’яні і розпусні тіктоки

Читати російською
Автор
Новина оновлена 01 жовтня 2024, 18:42

Депутат місцевої ради та голова наглядової ради ліцею вела спосіб життя, який порушує норми моралі.

На Волині депутат місцевої ради від партії "За майбутнє" і водночас голова наглядової ради ліцею імені Цінкаловського Ганна Радкевич опинилась у центрі скандалу.

Про це повідомив інформаційний портал 404.volyn.ua. За даними місцевих ЗМІ, вона нібито багато років вела спосіб життя, що порушує норми суспільної моралі.

На своїй сторінці у TikTok Радкевич публікувала відео, де показувала небайдужість до алкогольних напоїв.

Крім того, в соцмережі опубліковано відео, на якому можна почути нецензурну лайку.

Обережно, відео 18 +!!!

За словами коментаторів, які представляються батьками учнів навчального закладу, Радкевич отримала посаду голови наглядової ради, щоб прикрити скандал із її дочкою, яка навчається у гімназії.

https://www.facebook.com/oksana.240675

За даними медіа, які посилаються на інформацію з місцевого Telegram-каналу, Радкевич має колишнього чоловіка Сергія, який начебто служив у Державній прикордонній службі України. У публікації видання стверджується, що "насправді" він цей час нібито "перебував у військовому шпиталі", а потім звільнився.

Також у медіа звинувачують його у "купівлі фіктивної відстрочки".

Журналісти пишуть, що окрім мандата депутата Радкевич отримала посаду голови об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), а також стала головою бізнес-центру. Таке стрімке просування "кар’єрними сходами" вона нібито отримала завдяки нинішньому народному депутату України Ігорю Гузю. Він у 2014 році балотувався до Верховної Ради від "Народного фронту", а у 2019 став нардепом групи "За майбутнє".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв про те, ким був Давид Арахамія до того, як став народним депутатом та головою президентської фракції "Слуга народу" у Верховній Раді України.