"Я вже був у ТЦК": Фоззі відверто зізнався, чи планує йти на війну

Читать на русском
Автор
710
Олександр "Фоззі" Сидоренко відповів, чи оновлював дані в ТЦК Новина оновлена 06 серпня 2024, 11:13
Олександр "Фоззі" Сидоренко відповів, чи оновлював дані в ТЦК. Фото Інстаграм Фоззі

Музикант дав вичерпну відповідь

Популярний співак, вокаліст гурту "ТНМК" Олександр Сидоренко, більш відомий, як Фоззі, чесно висловився про російську музику в Україні. Також артист відповів, чи задумується про те, аби піти на фронт.

Олександр зізнався, що ходив разом з колегою у військкомат, аби стати на облік. Це було в Івано-Франківську. Тоді іншого музиканта з "ТНМК" забрали до війська, а Сидоренка лише взяли на облік. Цим він поділився в інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

"А хіба є люди, які не розглядають такого варіанту? Ми з бас-гітаристом в Івано-Франківську пішли в ТЦК, його мобілізували, мене тільки взяли на облік. Я старший трошки", — поділився артист.

Також музикант зазначив, що кожного тижня з'являвся у військкомат після проходження ВЛК. Тепер його чекає знову проходження медичної комісії, адже він не може оновити свої дані в "Резерв+".

"Зараз "Резерв+" мене не знайшов, тому треба буде знову проходити медкомісію. Я тоді щотижня в Івано-Франківську ходив і відмічався після ВЛК", — додав чоловік.

Раніше "Телеграф" писав про те, що думає Фоззі про чоловіків, які незаконно виїжджають за кордон. Музикант вичерпно відповів, як ставиться до них.