Зовсім не впізнати: як зірка 90-х EL Кравчук виглядав до популярності та чим займався (фото)

Читать на русском
Автор
EL Кравчук – як виглядав артист до популярності Новина оновлена 19 жовтня 2024, 21:02
EL Кравчук – як виглядав артист до популярності. Фото Колаж "Телеграфа"

EL Кравчук у молодості переміг на конкурсі "Червона Рута"

Мало хто знає, як українські артисти, які підкорили сцену ще у 90-х роках, виглядали у той період. Наприклад, у Віктора Павлика було довге кучеряве волосся, а співак EL Кравчука міг похвалитися чорною шевелюрою.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядав EL Кравчук до популярності та чим займався. Ми довідалися про нього кілька цікавих фактів.

Як EL Кравчук виглядав у молодості

Український артист народився у1977 році у Вільнюсі (Литва), його справжнє ім’я Андрій Остапенко. Батько виконавця був військовослужбовцем, а мати — лікарем. У 1989 році їхня родина переїхала до Києва, де Андрій закінчив школу.

Освіту він пішов здобувати до Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова на історичний факультет, але незабаром усвідомив, що хоче пов’язати своє життя з музикою, тому вступив до Київського музичного училища імені Глієра і вже почав виступати на сцені.

Про своє рішення Андрій не став говорити батькам, а коли вони прийшли до Драгоманова, щоб дізнатися про успішність сина, обман розкрився і вдома був скандал. Тоді майбутній артист зібрав свої речі, і у 17 років переїхав жити до свого друга Андрія Данилка.

У 1994 році виконавець обрав собі псевдонім EL Кравчук, де "EL" означало "електронний" і через рік він подав заявку на участь у міжнародному конкурсі "Червона Рута", на якому здобув перемогу.

У мережі з’явилася архівна фотографія юного EL Кравчук, на якому його дуже важко впізнати. У артиста в молодості замість білявих кучерів була чорна густа шевелюра.

EL Кравчук
EL Кравчук до популярності

А коли кар’єра виконавця почала стрімко розвиватися, почав змінюватись і його імідж. У 1996 році EL Кравчук підписав контракт із лейблом "Музична біржа" і вступив до Київської державної консерваторії, а незабаром випустив свій перший альбом.

EL Кравчук
Як EL Кравчук виглядав у молодості

На підтримку альбому EL Кравчук вирушив на гастролі українськими містами та став "Артистом року". У 1998 році він випустився з училища і закінчив факультет історії у Драгоманові.

У 2000 році вийшов його альбом "Солдат кохання", а через рік — "Мортідо". Паралельно з музичною кар’єрою, артист знімався в кіно, його можна побачити в серіалі "Слід перевертня", а також у фільмі "Happy people".

EL Кравчук
EL Кравчук змінив імідж

У 2006 році співак почав співпрацювати з компанією "Планета Мьюзік", а через рік із композитором та саунд-продюсером Михайлом Некрасовим, випускаючи нові хіти. А у 2010 році EL Кравчук почав працювати самостійно, займаючись продюсуванням нових пісень, концертних виступів. Брав участь у національному відборі конкурсу "Євробачення" із піснею "Моя надежда".

EL Кравчук
EL Кравчук продовжує займатися творчістю

Український артист випускав нові пісні, кліпи, гастролював із концертною програмою по Україні, Росії, Латвії та Німеччині. І досі продовжує займатися улюбленою справою. Багато шанувальників зазначають, що у свої 47 років EL Кравчук має чудовий вигляд. У 2020 році артист розповів, що залишається у добрій формі завдяки фізичним вправам та медитаціям, які заспокоюють нервову систему.

EL Кравчук
EL Кравчук у свої 47 років виглядає набагато молодшим

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядав новоспечений комбат Олег Ляшко у молодості. З пишною шевелюрою та гострими рисами обличчя.