Не тільки Гринкевич: що відомо про першого чоловіка скандальної художниці Соні Морозюк

Читать на русском
Автор
Соня Морозюк була одружена з Романом Заліпою Новина оновлена 24 жовтня 2024, 23:20
Соня Морозюк була одружена з Романом Заліпою. Фото Колаж Телеграфу

Перший шлюб художниці тривав недовго

Соня Морозюк — скандальна художниця та екснаречена бізнесмена Романа Гринкевича, який досі сидить під вартою за те, що пропонував хабар на території митного поста. До заручин дівчина вже була одружена і за цікавим збігом обставин ім’я її колишнього чоловіка Роман.

Як виявилося, стосунки Морозюк і Гринкевича почалися ще коли дівчина була у шлюбі. Про це пише ТСН. "Телеграф" вирішив з’ясувати, що відомо про ексчоловіка художниці Романа Заліпу.

Що відомо про Романа Заліпу

Ексчоловік Соні Морозюк займається будівництвом за даними сервісу YouControl. Народився він на Волині. Одружився із художницею він у грудні 2022 року, а у вересні 2023 розлучилися. Тоді Соня Морозюк вже була у стосунках із Романом Гринкевичем.

Від першого шлюбу, як повідомляють джерела, Соня Морозюк має автомобіль Porsche. Однак сама художниця стверджує, що машину вона придбала сама у 2015 році за 33 тисячі доларів.

Соня Морозюк і Роман Заліпа
Фото: скріншот з відео "ТСН"

Цікаво, що Роман Заліпа та Роман Гринкевич схожі зовні. Також колишній чоловік Соні Морозюк на весіллі був у кросівках Louis Vuitton. У таких же був взутий екснаречений художниці у залі суду.

Роман Заліпа та Соня Морозюк
Роман Гринкевич

Нагадаємо, що скандал із родиною Гринкевичів спалахнув у грудні 2023. За даними ЗМІ, Гринкевичі вкрали понад мільярд гривень на виробництві одягу для військових, який вони купували у Туреччині. Ігор Гринкевич (одиніз найбільших постачальників Міністерства оборони України із забезпечення ЗСУ) намагався дати хабар посадовцю ДБР у розмірі 500 тисяч доларів, за що його й затримали. ЗМІ тоді й зацікавилися життям родини держпосадовця.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Соня Морозюк похизувалася брендовою сумочкою від Chanel. Скандальна художниця не перестає хвалитися розкішним життям.