Все через рак Кейт Міддлтон: принц Вільям сильно змінився і "помолодів" (фото)

Читать на русском
Автор
Кейт Міддлтон і принц Вільям переживають не найкращі часи Новина оновлена 27 жовтня 2024, 20:05
Кейт Міддлтон і принц Вільям переживають не найкращі часи. Фото Getty Images

Принц готується до сходження на трон на фоні хвороб близьких людей

На початку 2024 року королівська родина Великої Британії була вражена звісткою, що у короля Чарльза III та герцогині Уельської діагностували рак. Сам принц Вільям серйозно змінився на тлі цих неприємних обставин.

За словами королівського коментатора Джуді Джеймс, пише gbnews, проблеми зі здоров’ям, з якими зіткнулися батько та дружина Вільяма, змусили його переглянути свої пріоритети.

"Недавня зміна стилю Вільяма і його набагато менш обережна і менш формальна мова тіла, схоже, вказують як на впевненість у своєму сходженні на престол, так і на зміну його пріоритетів після хвороб Кейт і його батька", — сказала Джеймс.

Своєю чергою видання DailyMail, цитуючи зіркового стиліста Мартіни Олександр пише, що спадкоємець британського престолу, який взяв на себе все більше обов’язків від імені хворого на рак Чарльза, також змінився зовні — він прийняв новий образ, що відповідає його ролі не тільки в монархії, але й в особистому житті.

принц Вільям
Фото: Getty Images

"Ця позитивна реакція надала Вільяму впевненості в тому, що він може бути більш сучасним у своєму стиліПриталений блейзер і розстебнута сорочка створюють молодіжний образ. Укорочена довжина штанів робить вигляд моднішим і сучаснішим", — розповіла стиліст про принца.

Нагадаємо, що Вільям — один із державних радників короля Чарльза III та спадкоємець престолу. Ця посада вимагає його присутності, коли король перебуває поза межами країни.

королева камілла король чарльз III
Чарльз III з дружиною Каміллою. Фото: Getty Images

Днями 75-річний монарх зі своєю дружиною Каміллою закінчив свій тур Австралією та Самоа. У зв’язку з цим Чарльз поставив на паузу своє лікування від раку невідомого публіці типу.