Далакян — Акуї: де і коли безкоштовно дивитися чемпіонський бій в Україні

Читать на русском
Автор
Артем Далакян із командою
Артем Далакян із командою. Фото instagram.com/artem.dalakyan

Українець проведе титульний поєдинок у Японії

У вівторок, 23 січня, на арені EDION Arena в Осаці (Японія) відбудеться чемпіонський бій між непереможним українським володарем титулу WBA у найлегшій вазі (до 50,802 кг) Артемом Далакяном (22-0, 15 KO) та японським претендентом Сеїго Акуї (18-2-1, 11 KO). Цей поєдинок мав пройти у 2023 році, проте його перенесли через травму хедлайнера шоу.

У прямому ефірі в Україні бій Далакян — Акуї покаже телеканал Xsport. Онлайн-відеотрансляція поєдинку також буде доступна на сайті офіційного транслятора шоу.

Трансляція на каналі Xsport розпочнеться об 11:00 за київським часом. 36-річний Далакян проведе сьомий захист титулу в поєдинку проти 28-річного японця.

Нагадаємо, Далакян один із двох українців (другий — Олександр Усик, — Ред.), які на цей час володіють чемпіонськими поясами за версією однієї з чотирьох головних боксерських організацій світу. У своєму останньому поєдинку Артем у тяжкому бою перебоксував непереможного костариканця Давида Хіменеса (12-1, 9). До цього українець нокаутував Луїса Консепсьйона, захищаючи титул.